Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 okt, 2011

Derbyvinsten var en otrolig känsla

Den italienska forwarden Mario Balotelli var en klart bidragande orsak till att Manchester City kunde köra över rivalen Manchester United i söndags.

21-åringen inledde målskyttet i den första halvleken och ökade på ledningen till 2-0 efter en timmes spel.

– Känslan var fantastisk. Att vinna ett derby på Old Trafford är en sak, men att vinna med 6-1. Ingen av oss visste vad vi skulle säga. Vi var verkligen glada, säger Balotelli till klubbens hemsida.

– Det var underbart; det var en fantastisk atmosfär, men det var derby och vad du förväntar dig. Mitt första mål var bra. Jag är forward och ibland tänker du inte på vad du ska göra. Vid sådana lägen sitter bollarna ibland och ibland inte. Jag fick bollen på mål och det var ett fint mål.

Manchester City ryckte i Premier League i och med segern.

– Jag tycker att den här prestationen visar alla att vi kan vara bäst. Söndagens match var en av de bästa som vi gjort tillsammans, helt klart.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1555 Artiklar