Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 nov, 2011

Den värsta tiden i min karriär

Tottenhams sydafrikanska mittfältare Steven Pienaar är äntligen fri från skada efter ett långt uppehåll under hösten. De senaste månaderna har varit ett rent helvete för Pienaar som ikväll kan göra comeback i Europa League mot Rubin Kazan. 

– Det har varit den svåraste perioden i min karriär. När du går till ett nytt lag så vill du komma igång helt frisk, men jag skadade mig tidigt vilket hindrade min utveckling, säger sydafrikanen. 

– Innan operationen tänkte vi att vi skulle vänta och se hur ljumskskadan utvecklade sig men det blev bara värre. Jag genomgick operationen och allt såg bra ut, då kom två bakslag. Ibland när du försöker att ta tig tillbaka snabbt så sker sådana saker. 

– Men jag är äver mardrömmen nu och hoppas att jag kan få några minuter. 

Det mesta talar för att både Pienaar och William Gallas spelar från start i Ryssland ikväll, det skriver klubben på sin hemsida. Vedran Corluka, Niko Kranjcar, Tom Huddlestone och Michael Dawson är alla skadade medan akademi-spelarna Jack Barthram och Kevin Stewart får resa med laget. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar