Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 nov, 2012

Dags att någon annan får ta över stafettpinnen

Under flera år har Steven Gerrard varit den klart starkast drivande kraften i Liverpool. Men hittills den här säsongen har den 32-åriga lagkaptenen inte lyckats hitta sin bästa form, och har bara hittat motståndarnas mål tre gånger. Liverpools manager Brendan Rodgers ser dock inga som helst problem med det.

– Han har burit den här klubben på sina axlar i nästan tretton år och det är på tiden att någon annan än Steven plockar upp stafettpinnen och tar ansvar, säger han enligt Sporting Life.

– Han har varit lysande sedan jag kom hit. Hans inspiration och ledarskap i laget har varit fenomenal. Han har blivit dömd efter sina mål eftersom han har varit en målgörande mittfältare under åren, men även utan mål kan han fortfarande tillföra väldigt mycket till den här gruppen, både på och utanför planen.

– Det finns andra som vi vill ska kliva upp på plattan och få göra målen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar