Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 dec, 2015

City mot nytänt Swansea live stream

Manchester City gjorde en blek figur förra helgen när Stoke besegrade dem med 2–0. Nu jagar City revansch på sig själva, och laget möter ett önskemotstånd i form av Swansea.

Wales-laget har aldrig lyckats ta poäng borta mot Manchester City, det stjärnspäckade laget som har vunnit de fyra senaste mötena, som samtliga varit målrika dessutom. Sedan Swanseas återkomst i Premier league säsongen 2011/2012 har laget vunnit en och spelat en oavgjord mot City, men de båda resultaten kom alltså på hemmaplan.

På sin hemmaplan är City starkt och laget toppar hemmatabellen, medan Swansea bara tagit fem poäng på bortaplan. Noterbart dock att av sina fyra förluster är tre av dem av uddamålskaraktär, och lagets enda seger kom mot jumbon Aston Villa.

Nnaturligtvis ska skillnaden mellan de här båda lagen vara så stor att Manchester City ska kunna vinna det här. City har dock dragits med en del skadebekymmer och i skrivande stund är det oklart hur många av de skadade stjärnorna som kan vara åter i spel.

På den fronten har Swansea varit förskonat och det är bara Ederzito Macedo Lopes som är borta och värd att nämna. Noterbart dock att klubben sparkat tränaren Garry Monk i veckan, det var i skrivande stund oklart vem som tar över.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar