Chelsea det lag vi inte ville möta

När FC Köpenhamn och Chelsea drabbar samman på Parken ikväll är det ett extra speciellt möte för mittfältaren Jesper Grönkjaer. Dansken möter sin gamla klubb och medger att det var sämsta möjliga lottning för FCK. 

– Jag visste att Chelsea fanns bland de lag som vi kunde lottas mot och att det skulle vara speciellt att få möta dem igen. Chelsea är antagligen det lag vi inte ville möta eftersom de är väldigt fysiska, säger 33-åringen till Uefa.com. 

– Deras trupp är full av fantastiska spelare och de spelar ungefär som vi gör. Det kommer att bli en svår och fysisk match men som tur är så spelar vi på hemmaplan i den första matchen. På hemmaplan, med publiken i ryggen, kan vi få med oss ett resultat. 

Grönkjaer tror inte att Chelseas mediokra form kommer att spela någon roll ikväll.

– Vi vet alla att de har varir inne i en liten formsvacka, men det är fortfarande ett bra lag. Vi vet också att ägare Abramovich verkligen vill vinna Champions League. Men vi vet att vi kan få med oss ett bra resultat. Vi har gjort det bra på hemmaplan och vi vi har även visat att vi kan göra de bra borta.