Ahmed Kheniab photo
Ahmed Kheniab

- 4 nov, 2018

Chelsea – Crystal Palace: Streama, speltips & laguppställningar

Chelsea spelar sin elfte match mot Crystal Place i Premier League denna lördag eftermiddag.

Streama

Sugen på att se Chelsea ta sig an ett Crystal Palace denna eftermiddag? Bra, gör det på Viaplay.

Viaplay ger dig förmånen att se alla Premier League matcher om du har ett konto med en aktiv prenumeration. Om du tycker om Premier League, ta då chansen redan idag!

  • Match: Chelsea – Crustal Palace
  • Datum & tid: Lördag 4 Oktober 17:00
  • Arena: Stamford Bridge
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Chelsea

Arrizabalaga

Azpilicueta – Rüdiger – Luiz – Alonso

Kanté – Jorginho – Barkley

Willian – Morata – Hazard

Trolig laguppställning, Crystal Palace

Hennessey

Wan Bissaka – Topmkins – Sakho – Aanholt

Townsend- Kouyaté – Milivojevic – McArthur

Ayew – Zaha

Toppkandidater

Chelsea fortsätter att slitgöra om Premier League titeln denna säsong, då de bland annat är toppkandidater att erhålla titeln. Efter 10 omgångar av fantastisk Premier League fotboll ligger Chelsea på tredje plats med 24 poäng, 3 poäng bakom Liverpool.

Tränaren Maurizio Sarri kan använda åtskilliga taktiker för att anpassa laget till olika typer av situationer. Denna flexibilitet krävs för att vara ett lag som vinner titlar. Trots att Maurizio Sarri aldrig varit i Chelsea sedan tidigare, har han hittills imponerat oss allihop. Applåderar.

Alvaro Morata börjar skena tillbaka från att vara i dålig form. På tre av hans senaste Premier League matcher har spanjoren gjort 2 mål, och har redan 3 mål på 6 spelade matcher, varav 3 av matcherna var på inhopp. De säger att form är temporärt, men klass är permanent.

Crystal Palace ser ut att röra sig uppåt i tabellen just nu, med 8 poäng på 14:e plats. Deras senaste match slutade som en succé då de spelade lika mot storlaget Arsenal på hemmaplan. Nu färdas laget iväg mot Stamford Bridge för att möta skräckinjagande Chelsea.

Speltips

Crystal Palace har visat sig kapabla till att pressa lag i Premier League, men det krävs fortfarande mycket övning för att åtgärda misstag och brister. Laget behöver bli bättre i luftrummet, skickligare i bollhantering och långbollar för att konkurrera bland de bästa.

Crystal Palace är desperata för att ta sig iväg från de som ligger längst ner i tabellen och kommer denna match att spela med en hög press. Dock ställer hög press inte enbart krav på andra spelare, men också mot ens egna spelare, då spelarna blir trötta av att springa mycket.

Chelsea kommer troligtvis vara de bästa på att pressa högt, och kommer därmed göra det svårare för Palace att vinna matchen. The Blues är vana vid denna typ av fotboll, och lärt sig att spela under press genom åren. Bortsett från press, kommer Chelsea troligtvis att ha mest i bollinnehav, vilket ännu är ett bekymmer för Palace.

Vi tror inte enbart att Chelsea vinner matchen, utan vinner matchen med 3-0 till oddset 9.50 på Bet365

  • Tips: Chelsea vinner med 3-0
  • Odds: 9.50 på Bet365

Ahmed Kheniab

Ahmed började arbeta hos Sportal.se. som frilansjournalist under 2018. Han fokuserarr främst på speltips för Premier League och Serie A

86 Artiklar