Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 dec, 2015

Chelsea Bournemouth live stream

Med fem poäng ned till Bournemouth har Chelsea närmare nedflyttning än Champions league-spel efter att ha inlett den här säsongen rekorduselt. Det är ett okänt och formsvagt motstånd som väntar, och nu ska det väl ändå kunna lossna för det stjärnspäckade laget, som alltså vann hela ligan på ett imponerande sätt förra säsongen.

Chelsea hade tre raka förluster i ligan innan laget nu har besegrat Norwich med 1–0 och spelat 0–0 mot Tottenham. Laget har haft otroligt svårt att göra mål och har bara gjort tre mål på de fem senaste matcherna, vilket Bournemouth lyckats med under sina två senaste matcher, som slutat med kryss mot Everton och Swansea.

Nykomlingen har åtta raka matcher utan seger och har bara tagit fyra poäng på bortagräs. Laget har framför allt haft det svårt i första halvlek och gått till pausvila i underläge fem gånger på bortaplan.

Det fortsätter att vara turbulent i Chelsea där anfallaren Diego Costa satt bänkad hela förra matchen, vilket han visade ett öppet missnöje med och det är oklart huruvida han deltar i helgen eller inte. Hemmalaget har i övrigt frågetecken för Ramires, John Terry och Radamel Falcao, och det finns även förhoppningar kring att målvakten Thibaut Courtois ska kunna spela igen. Bournemouth har en rejäl skadelista där de nyaste namnen är Adam Federici, Harry Arter, Steve Cook och Artur Boruc.

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.