Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 sep, 2012

Bråket med Mancini var bra för mig

Hela fjolårssäsongen blev en katt-och-råtta-lek mellan Carlos Tévez och manager Roberto Mancini. Allt startade med Tévez vägran att bytas in i Champions League-matchen mot Bayern München i september.

Tévez stängdes av och bötfälldes för att senare lämna landet för Argentina där han sågs spela golf och umgås med celebriteter av olika slag – till synes helt obrydd om sin situation hemma i England.

Men under våren kröp Tévez till korset. Ingen klubb hade haft råd att köpa loss honom från Manchester City under januarifönstret och den enda utvägen blev nu att sluta fred med Mancini.

– Bråket jag hade med Mancini har bara varit bra för mig. Jag njuter av fotbollen igen. Det är det jag vill, att känna hunger efter titlar och framgång. Jag vill vara glad, säger Tévez till The Daily Mail.

Tévez har inlett säsongen mycket bra. Tre mål har det blivit på tre matcher – två av dem mot Queens Park Rangers i lördags.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar