Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 jun, 2012

Bale är för dyr för Barcelona

Det blåser i Tottenham. Igår kväll kom Tottenham och Harry Redknapp överens om att gå skilda vägar och flera av klubbens stjärnor ryktas vara på väg att lämna White Hart Lane i jakten på Champions League-spel. 

En av dem är Gareth Bale som återigen finns på Barcelonas radar. Men spelarens agent, Jonathan Barnett, tror inte att den spanska storklubben har råd med de 400 miljoner kronor som Spurs kräver för walesaren. 

– Det är för dyrt för Barcelona. Vad jag vet har Barcelona inte lagt något bud på honom. Det verkar som att de kommer att jobba för att värva Jordi Alba istället – ett mycket billigare alternativ, säger Barnett till spanska Sport. 

Bale skrev på ett nytt kontrakt med Tottenham förra året, men det fakum att klubben inte spelar i Champions League kan ställa till det. 

– Ja, det är klart att det är ett problem, avslutar Barnett. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar