Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 7 feb, 2012

AVB var vansinnig efter matchen

3-0 ledde Chelsea med efter 58 minuter spelade. Då fick United med sig en straff som Rooney förvaltade och paniken spred sig bland både spelare och fans på Stamford Bridge. Det slutade med att United kunde komma ikapp till 3-3 och resultatet lämnade en väldigt bitter eftersmak hos Juan Mata.

– Jag skulle hellre ha vunnit än gjort mål. Vi kan inte släppa en ledning på det sättet. Tränaren var vansinnig efter matchen. Spelarna också eftersom det är otänkbart att slarva bort en 3-0 ledning. säger Juan Mata.

Spanjoren som gjorde ett spektakulärt mål i matchen förväntar nu en hård kamp om den åtråvärda fjärdeplatsen i Premier League. Och det ser ut att bli väldigt spännande ända in på slutet. Liverpool, Arsenal och Newcastle ligger bara några poäng bakom Chelsea.

– Den här matchen var dåliga nyheter för oss. Och det bekräftade att fjärdeplatsen inte kommer vara lätt att få, säger Mata.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar