Ashley Cole spelar i Real nästa säsong

En av de största affärerna den här sommaren ser ut att vara på gång. Enligt målvakten Iker Casillas är Ashley Cole på vägt till Real Madrid för att fylla luckorna på ytterbacksplatserna.

– Av det jag hört ser det ut så. Jag har bara talat med klubben lite grand men jag är övertygad om att han är Real Madrid-spelare nästa säsong. Jag tror att det är rätt flytt för honom, både professionellt och på det personliga planet, säger Casillas till The Sun.

José Mourinho förklarade tämligen omgående, efter att han tagit över på Bernabéu, att han behövde två nya ytterbackar i klubben. Maicon har länge varit aktuell för högerbacksplatsen. Nu kan han även ha hittat svaret på vem som ska värvas in som vänsterback.

– Det kommer att bli hans (Ashley Coles) sista kontrakt och vem är bättre att skriva på för än hans gamla tränare Mourinho i Real. Han om någon vet att Real Madrid under José kommer att bli en succé. José har bevisat att han köper spelare och gör dem bäst i världen.

– Ashley skulle inte behöva det eftersom han redan är världens bästa vänsterback. José vet allt om honom och det är ingen överrasking för mig att han är på Madrids radar.