Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 okt, 2011

Arshavin var ett riktigt dåligt köp

Arsenals forne manager George Graham tycker att värvningen av Andrei Arshavin var en mycket dålig affär av Londonklubben. Tänk vad man hade kunnat göra med de 160 miljoner kronorna som ryssen kostade. 

– Arshavin var ett riktigt dåligt köp, hans entusiasm verkar inte finnas där, säger Graham, som tränade Arsenal under nio säsonger på 1980- och 90-talen, till talkSPORT. 

– Mot Marseille och tidigare så har det sett ut som att han inte vill vara där. När han har tagit på sig tröjan så har han helt enkelt inte varit tillräckligt bra i mina ögon. 

Arshavin är själv medveten om att han har haft svårt att leverera i Arsenal.

– De borde förvänta sig mer finter, fler mål och fler fantastiska passningar. Om jag ska vara ärlig så föväntar jag mer av mig själv. Men tro mig, jag gör allt jag kan, sa Arshavin i en intervju för ett par veckor sedan. 

Vad tycker du om Andrei Arshavin? Diskutera!

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar