Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2016

Arsenal välkomnar Swansea till Emirates Stadium live stream

Mötet mot Swansea har därför blivit en match som Londonklubben helt enkelt måste vinna om man ska vara kvar i titelracet. Kritiska röster har börjat höjas mot Arsene Wenger och räkna med att det kommer råda upprorsstämning på Emirates Stadium om man misslyckas med att besegra Swansea på onsdagskvällen.

Swansea är en av säsongens besvikelser. Den tidigare så hyllade tränaren Garry Monk fick sparken efter att hans lag kört fast helt i säsongens ligaspel och har ersatts av Francesco Guidolin. Med elva omgångar kvar har man endast tre poäng ned till nedflyttningsstrecket och man har en lång bit att vandra till ett säkrat kontrakt.

De senaste gångerna man besökt Emirates Stadium har man flera gånger lyckats få med sig poäng hem till Wales, så det är ett hoppfullt Swansea som åker till London på onsdagskvällen.

Arsenal har på sistone haft förtvivlat svårt att göra mål och både Walcott och Giroud är ur form och lämnade Old Trafford mållösa senast. Räkna därför med att vi kommer få se Danny Welbeck från start i Arsenals anfall.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1549 Artiklar