Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 dec, 2015

Arsenal mot formstark nykomling live stream

Ett hittills perfekt december fick ett abrupt slut då Southampton körde över Arsenal och vann med 4–0, ett resultat som gör att ”Gunners” missade möjligheten att överta serieledningen från Leicester.

Hur hårt ansatt Arsenal är av skador blev tydligt då Arsene Wenger knappt hade några offensiva alternativ för att förändra matchbilden. Ett annars formstarkt lag fick sig en törn, vilket är illavarslande inför den luriga uppgift som avslutar höstsäsongen.

Efter en tung säsongsstart har Bournemouth kommit in i en bra period där 0–0 mot Crystal Palace var lagets sjätte raka utan förlust, efter tre raka vinster bland annat mot Manchester United och Chelsea.

Premier league-debutanten har avancerat stadigt i tabellen och har två raka segrar på bortaplan. Men det är ett hemmastarkt Arsenal som väntar – Londonlaget har två raka vinster på Emirates Stadium och är obesegrat i sju raka hemmamatcher.

Skadeläget i Arsenal är oförändrat, saknas gör fortfarande Alexis Sanchez, Santi Cazorla och Francis Coquelin.

Bournemouth har också en lång skadelista som innehåller Joshua King, samt långtidsskadade spelare som Callum Wilson, Tommy Elphick och Max Gradel.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar