Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 sep, 2011

Arsenal kommer att buda på Cahill igen

Londonklubben gjorde ett par förstärkningar i försvaret under sommarens transferfönstret. Men Per Mertesecker och Santos såg mera ut som en försvagning i senaste matchen mot Blackburn då laget släppte in fyra mål.

Nu tror Owen Coyle, Boltons manager, att The Gunners kommer att försöka värva Gary Cahill i januari.
– Jag skulle inte bli förvånad. Arsene Wenger har sagt åt mig flera gånger att han är en stor beundrare av Cahill. Klubbarna kunde inte komma överens om en övergångssumma under sommaren.

Det som gör affären ännu mera trolig är att mittbackens kontrakt går ut nästa sommar. Vilket betyder att han skulle kunna lämna klubben på Bosman.
– Januarifönstret är ett stort problem. Cahill måste se till att han är 100 procent fokuserad på Bolton. Men det blir inga problem. Gary är en klok och har en fantastisk personlighet, säger Owen Coyle på en presskonferens.

Arsenal tar emot Bolton på lördag. En match som båda lagen måste vinna för att vända sina respektive dåliga trender.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar