Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 apr, 2010

Arsenal i hjärtat – Barcelona i blodet

Paf ger er bra höga odds på kvällens matcher, skapa ditt spelkonto >>

Lionel Messi både tror och hoppas på att Arsenals kapten Cesc Fàbregas kan återvända till Barcelona till nästa säsong.

– Cesc har en plats för Arsenal i sitt hjärta men har Barcelona i blodet. Han kommer att vilja vinna de största titlarna och jag förväntar mig att han kommer att göra det i Barcelona, säger Messi till Daily Express.

Fàbregas har kontrakt med Arsenal som sträcker sig till 2014. Han har själv bedyrat att han kommer att stanna i Arsenal i framtiden men Messi tror trots det på en återförening i Barcelona.

– Jag vet inte exakt när det kommer att hända, men jag förväntar mig att han kommer att bli min min lagkamrat i Barcelona någon gång i framtiden. Jag vet att Arsène Wenger och Cesc har en fader-son-relaton och jag vet att han har en mycket speciell relation till Arsenals fans. När du växer upp i en klubb är det mer än bara en klubb; tränarna, spelarna och personerna i klubben blir som en familj.

– Men Barcelona är hans stad och det är hans och hans familjs klubb. Det är bara ett fåtal spelare i världen som kan förbättra den här klubben, Cesc är en av dem.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar