Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 dec, 2010

Är du förvånad att ni toppar ligan?

Det var länge sedan topplagen i Premier League tappade så många poäng som de har gjort under hösten. Chelsea gör sin sämsta höstsäsong sedan början på 2000-talet och Arsenal har radat upp förluster på hemmaplan. Manchester City, Tottenham och Liverpool har också problem att hitta kontinuitet.

Manchester United är däremot obesegrade i ligan så här långt, ett nytt rekord för klubben, men går en svår match till mötes imorgon när Sunderland kommer på besök till Old Trafford.

– Någon frågade mig om jag är överraskad över att vi toppar ligan. Jag är bara överraskad över att folk är överraskade över att topplagen förlorar poäng. De förstår inte hur tuff den här ligan är, svarade Ferguson inför matchen.

Sunderland har tidigare under säsongen besegrat Chelsea med hela 3-0 på Stamford Bridge och är imorgon ute efter en ny skalp.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar