Är de verkligen så talangfulla?

Med 15 poäng kvar att spela för ligger Queens Park Rangers efter förlusten mot Everton i helgen tio poäng från säker mark i tabellen. Harry Redknapp har haft svårt att vända den negativa trenden i laget sedan han tog över och skyller nu de usla resultaten på spelarna. 

– Ni säger att det finns talangfulla spelare i laget men är de verkligen så talangfulla? Jag vet faktiskt inte. Vi har några erfarna spelare men det du behöver är spelare med karaktär. Har man en grupp av bra karaktärer i laget så får du inga problem, säger Redknapp.  

– De kommer inte att lämna klubben. Hur ska jag kunna bli av med dem när alla sitter på kontrakt. Jag hade hoppats att ni har rätt men det kommer inte att hända. 

Efter de syrliga kommentarerna om spelarnas prestationer blev Redknapp än hårdare i sin kritik efter förlusten mot Everton. 

– Jag hör att flera spelare vill lämna om vi flyttas ner för att de inte vill spela i The Championship, men om de för i helvete hade spelat bättre så hade vi aldrig spelat i The Champions League. Det är bara skitsnack alltihop