Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 jun, 2011

Andrei Arshavin används fel

Forwarden Andrei Arshavin kan vara på väg att lämna Arsenal i sommar efter ett par tveksamma säsonger på Emirates Stadium. Ryssen kom som en storstjärna till London 2009, men har har bara sporadiskt visat vad han går för. 

Rysslands förbundskapten, Dick Advocaat, är inte förvånad över att Arshavin inte lyckats fullt ut med tanke på hur han används i Arsenal. 

– Ett av Andreis problem är att han bara spelar i 20 minuter. Wenger använder honom som en spelare som kan komma i fräsch i den andra halvleken, säger Advocaat till Sport-Express. 

– Andrei visar en vilja att ge laget det bästa han har. Jag jobbade med honom i två år i St Petersburg och jag känner honom. Han är en fantastisk spelare ibland. Problemet i Arsenal är att det inte duger att vara fantastisk ibland. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar