Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 27 sep, 2010

Alla förväntar sig mål av Torres

Fernando Torres har haft en trevande säsongsupptakt i Liverpool och har inte fått spelet eller målskyttet att fungera. Men Dirk Kuyt tycker inte att Torres humör har påverkats.

– Alla förväntar sig mål av Fernando men har erbjuder så mycket mer. Mot Sunderland var han delaktig i två mål. Han är väldigt viktig för laget även om han inte gör mål. Jag är ävertygad om att hans mål kommer, sa Kuyt till ESPN efter 2-2 mot Sunderland i helgen.

– Hans humör har aldrig förändrats. Om du är forward, och den typen av forward som Fernando är, vill du vara delaktig i målen. Alla kunde se hur glad han var över att få vara involverad i målen.

– När du är en av världens bästa forwards har du alla ögon på dig och om de får chansen skyller de på dig. Om vi inte vinner matcherna är han inte glad, jag är inte glad och inte heller laget. Vi alla vet att han kan göra ett hat trick nästa vecka – det skulle ändra allt.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar