Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 6 dec, 2014

Agüero skadad – missar Roma-matchen

Sergio Agüero fick ont efter att ha vridit sitt vänstra knä olyckligt under Manchester Citys 1-0 seger mot Everton i Premier League. Anfallaren la sig ner på planen och fick bytas ut. Nu är onsdagens Champions League match mot Roma i fara, något som tränaren Manuel Pellegrini är medveten om.

-Vi kommer att veta mer i morgon (idag) efter att ha fått diagnos av läkaren. I detta skede måste vi nog säga att han kommer förmodligen missa nästa match i Rom. Det är mycket svårt att återhämta sig från en ligamentskada på bara tre dagar. Visst är det ett stort problem för oss eftersom Sergio (Agüero) har varit i mycket bra form och vi kommer att sakna honom mot Roma, säger Pellegrini till The Guardian.

Det ser inte så ljust ut för City de kommande matcherna. Klubben är inte direkt skadefria, flera viktiga spelare är för närvarande skadade och några är inte i matchform, vilket drabbar laget i matchen mot Roma på onsdag.

-Sergio är inte den enda som är skadad. David Silva är inte tillbaka, Stevan Jovetic har problem med hamstringen, Edin Dzeko är inte helt i form ännu och om du inkluderar Vincent Kompany, kanske vi måste spela i Rom utan våra fem nyckelspelare.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar