Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 aug, 2014

Aggers framtid i Liverpool fortsatt osäker

Med förstärkningar på mittbacksidan genom kroaten Dejan Lovren har konkurrensen ökat och vilka Brendan Rodgers väljer att satsa på är osäkert. Daniel Agger har en längre tid ryktats till Barcelona, och också Atlético Madrid, men som aldrig har mynnat ut i något konkret bud. Nu är 29-åringen beredd att flytta på sig, enligt The Guardian.

-Framtiden är komplicerad. Det finns några saker som jag måste sortera och ta det därifrån. Jag vet faktiskt inte vad som kommer hända, det är lite upp till Liverpool, berättade han till Jyllands-Posten.

Agger ådrog sig en knäskada under sommaren vilket drabbade hans försäsong, skadorna som han med all rätt är irriterad över.

-Jag har haft krångliga skador vid fel tider och jag måste säga att det är svårt att ändra i laget när skadan vinner. Men jag är inte frustrerad av det. Jag är frustrerad över hur det hände och hur det hanterades.

Dansken valdes till Liverpools vicekapten förra sommaren, vilket sågs som en hint till dåvarande intressenten Barcelona att hålla sig borta från spelaren. Många klubbar ska stå på kö att förhandla med Agger och hans arbetsgivare, skulle jag tro, då Europa lider av mittbacksbrist.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1652 Artiklar