Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 feb, 2011

100 procent säker, vi vinner

Manchester United har vunnit sina nio senaste matcher hemma på Old Trafford. Men den sviten skrämmer inte argentinaren Pablo Zabaleta. Försvararen är helt säker på att Manchester City vinner på lördag. 

– Jag är 100 procent säker på att vi kan vinna. Vi visar alltid vår karaktär i sådana här matcher ochhi måste verkligen vinna, säger Zabaleta enligt Football365.com. 

– Vi vet att det kommer att bli riktigt svårt. United är väldigt svåra och är obesegrade hemma. Det skulle vara fantastiskt att bryta deras svit. Alla ser fram emot matchen på lördag eftersom vi vet att det är en av de största matcherna att spela i och njuta av. 

Senast Manchester City besegrade rivalen på Old Trafford var 2008. Den gången vann City med 2-1 efter mål av Darius Vassell och Benjani.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1296 Artiklar