Streama Sverige - Kanada: OS-final i fotboll (damer)

Sweden's Stina Blackstenius 2021. Sweden the olympic final

Sveriges damlandslag i fotboll har lyckats ta sig till en OS-final. Där möter man Kanada för en kamp om guldet. Hitta en live stream för att se finalen. Vi hjälper dig att streama Sverige – Kanada i fotboll för damer.

Det är ingen som kan förneka att Sverige är favoriter till att vinna guldet. Trots att Sverige vann 3-0 mot USA i gruppspelet – så är man nog tacksam att få Kanada i finalen. Här har Sverige en bra historik och resultat. Klarar man av att vinna så kasserar Sverige in ett nytt guld i OS.

För att se final i fotboll för damer mellan Sverige – Kanada så behöver du se matchen hos den tjänst som visar OS 2021 streams. Läs mer nedanför.

 

Streama fotboll från hela världen!

Gör det hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Kanada – Sverige (damer), OS-final i fotboll
Datum & tid: Den 6 augusti, kl.14:00
Vart: Yokohama Stadium, Japan
Live stream: DiscoveryPlus & EurosportPlayer
TV: Kanal 5
Speltips: Sverige vinner matchen (1.73 hos Unibet)

 

Våra odds är hämtade från Unibet. Där har vi flera av de bästa oddsen i OS 2021 i Tokyo. Det finns många fördelar med att välja denna spelsida. Läs mer om varför i vår Unibet Sverige recension,

Sverige – Kanada, damer stream (OS-final)

Du kan streama OS-finalen mellan Sverige – Kanada inne hos DiscoveryPlus. Denna tjänsten har alla live streams från OS 2021.

Du kommer att kunna skapa ett konto gratis inne hos DiscoveryPlus. För att låsa upp en live stream för att se Sverige – Kanada online så krävs ett abonnemang. Det är en tjänst som du betalar för varje månad. Du kan välja mellan lite olika paket inne hos DiscoveryPlus. Läs mer om detta inne på deras hemsida.

Det går även att signa upp ett konto hos EurosportPlayer för att kunna sända OS-finalen mellan Sverige – Kanada för damer. Där kommer du att för ungefär samma kostnad som DiscoveryPlus få tillgång till massor av streams från OS 2021 i Tokyo.

Värt att känna till är att du även kan se matchen i efterhand med hjälp av dessa streamingtjänster. Det kan vara bra med tanken på tiden för när OS-finalen startar. Det lär vara många som ligger och sover under tiden som Sverige spelar finalen mot Kanada med avspark kl.

För att snabbt komma igång så har vi en lista med saker som du bör göra för att se matchen.

  1. Gå till DiscoveryPlus eller EurosportPlayer
  2. Skapa ett konto genom att registrera dig gratis
  3. Välj ett abonnemang
  4. Hitta matchen bland alla live streams
  5. Sänd Sverige – Kanada online

Se finalen på TV

Självklart kommer det även vara möjligt att se matchen på TV. Det är på Kanal 5 som kommer att sända OS-finalen mellan Sverige – Kanada på TV. Där kommer sändningen att starta en bra bit innan med uppsnack inför avsparken.

Finalen kommer att börja spela kl. 14:00. Det kommer efter att man har ändrat matchstarten. Du kan läsa mer om de bland våra nyheter inom sport. Tidigare så skulle matchen spelas kl. 11:00 lokal tid. Det skulle bli för varmt ansåg spelare och ledare. Därför flyttades avsparken till kvällstid i Japan. Det innebär att matchen flyttas från 04:00 till 14:00 i svensk tid.

  • TV-kanal: Kanal 5
  • Sändningstart: Från 02:00 med mer sport från OS 2021
  • Svenska kommenetatorer: Ja
  • HD: Ja

Annat aktuellt

Corona hotar OS 2022 – Regler & restriktioner
Corona hotar OS 2022 – Regler & restriktioner
Här samlar vi regler och restriktioner som gäller under OS 2022 i Peking. Läs om regler för karantän, positiva tester och säkerheten i OS-bubblan.
26 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Alla platser till OS 2022 klara – Se hela Sveriges OS-trupp
Alla platser till OS 2022 klara – Se hela Sveriges OS-trupp
Kolla in alla namnen som tagit plats i Sveriges trupp till OS 2022 i Peking. Vi samlar alla svenskar som deltar i olympiska spelen! …
25 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL (V.4)
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL (V.4)
Kolla in våra hockeytips inför vecka 4. Vi samlar matcher från både NHL och SHL. Vi tipsar om odds att spela på! …
25 januari, 2022 | David Wollner