NYHETER

Leif Boork kommer inte fortsätta som tränare för Sveriges damlandslag i ishockey efter OS 2018. 

Boork & Sveriges dam Tre kronor

Under tiden som Leif Boork har klivit in som förbundskapten så har det varit turblens kring laget. Många har riktat hård kritik till tränaren, samtidigt som han blivit hyllad från andra håll.

Dagens stora OS 2018 nyheter handlar nu om den meriterade tränaren och hans avslut efter mästerskaptet.

Leif Boork har varit tränare för Sveriges damlandslag i ishockey sedan OS 2014 i Sotji. Då lyckades han inte med att ta laget till final, utan damkronorna hade ett mindre misslyckat OS-slutspel. Nu när hans ålder har passerat 68 år, så har han ganska naturligt valt att lägga tränaryrket bakom sig.

Se Tre Kronor - Norge live i OS

Just nu meddelar Leif Boork att han inte vill att det läggs stort fokus på hans tränarkarriär. Än är den inte över, och damkronorna har fortfarande ett OS som man vill ta sig långt i.

Frågan är om Leif Boork kommer att kunna hålla sig borta från hockeyn efteråt. Han har självklart ett tungt namn inom hockey-Sverige, och många klubbar skulle nog gärna ha honom nära till hands.

Han har nämligen inte stängt alla dörrar till avslutat hockeyarbete efter OS med damlandslaget.

sveriges damhockey i os

Damkronornas chanser i Olympiska spelen

När det kommer till damhockey på landslagsnivå så finns det alltid två giganter inom sporten. Detta är de två nordamerikanska länderna Kanada och USA.

Sverige har tillsammans med Finland varit de lag som oftast hamnat i en bronsmatch, eller åkt ur tidigt mot något av de större nationerna.

Om vi kollar till alla OS 2018 odds & betting så hittar vi Sveriges landslag som klara underdogs till att ta guldet. Däremot så kanske man har chans till en finalplats om mästerskapet skulle gå Sveriges väg.

Vi tror helt klart på att de svenska damerna kommer att hamna i ett slutspel där finalmatcher står på schemat.

Det gäller bara att man spelar sitt egna spel som vi vet håller en bra kvalité när allt stämmer.

Missa inte heller hur du kan sända alla Sveriges macther från OS. Kolla in hur du kan streama vinter OS live & på nätet. Förhoppningsvis hittar du mer information om hur du kan se ishockey från Sveriges damlandslag under OS.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se