David Wollner photo
David Wollner

- 21 nov, 2023

Vintersport odds hos NordicBet – Få 500 kr i bonus

En av de sidor som satsat hårt på vintersport är Nordicbet. Det märks inte minst på det utbud av odds som finns i deras sportsbook.

Vi kan verkligen rekommendera NordicBet för de spelare som vill hitta odds inom vintersport. Du kan välja mellan massor av odds inom skidor, alpint, skidskytte, ishockey och massor av andra sporter under vintern.

Som extra grädde på moset så kan du börja med att hämta en bra oddsbonus som ger dig 500 kr extra att spela för. Det kommer även hänga med 100 free spins att spela casino med!

Betting inom vintersport

Det är inte lika populärt att spela på odds inom vintersport som det är inom till exempel fotboll. Det vi dock känner till är att intresset för längdskidor och skidskytte är enormt i Sverige. Därför tror vi många skulle ha glädje av att ytterligare höja spänning i TV-soffan inför tävlingar i världscupen, VM eller OS.

NordicBet har gjort sig kända i Sverige som en sida som håller fokuset på skandinavisk sport. Inte sällan under vintern. Vi har tidigare sett att NordicBet har varit huvudsponsor för den svenska ishockeyligan – SHL. Det har satt en bild av NordicBet som en oddssida som ständigt söker odds även under vintersporten.

Det gör NordicBet till ett bra alternativ för dig som söker efter till exempel skidskytte odds. Det finns gott om olika alternativ på spel som du kan lägga. Det är främst spel på vinnare/pallplaceringar av varje tävling som är mest populärt att spela på.

Under vintern 2023/24 så lär det vara just skidskytte och längdskidor som vi i Sverige vill följa. Därför har vi förberett inför vintern med lite olika guider. Du kan följa vårt speltips inom längdskidor odds eller få hjälp med att streama skidor på nätet. Säsongen kommer att börja den 24 november inom dessa två sporter. Så se till att du är redo!

Våra speltips

Inför säsongen 2023/24 har vi lagt lite betting tips på odds inne hos NordicBet. Det handlar då om långtidsspel som håller spänningen i gång ett längre tag.

Vi vågar tro att Elvira Öberg kommer att vinna den totala världscupen i damernas skidskytte. Vi tycker även att oddsen är generösa inför säsongen. Alla rapporter inför premiären visar att Elvira kommer vara i bra slag mot sina konkurrenter.

  • Speltips: Elvira Öberg vinner världscupen
  • Odds: 4.00 hos Nordicbet

Det finns många andra spel hos NordicBet som du borde kolla i om du vill öka pulsen under all kommande vintersport!

Mer nyheter från Sportal

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
12 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
05 juni, 2024
em
Se vilka spelare som är uttagna till landslagstrupperna till EM 2024 i fotboll. Vi ger trupper för England, Frankrike, Italien, Tyskland, Spanien m.m.
05 juni, 2024

David Wollner

David Wollner är Sportals egna hockeyexpert. Han håller ett öga på ishockey och har främst fokus på Tre Kronor, NHL och SHL. Han har som mål att varje vecka lägga upp en tipskupong med alla de bästa matcherna från hockeyvärlden.

109 Artiklar