David Wollner photo
David Wollner

- 8 jan, 2024

Massor av sport hos Bet365 live streaming i januari, 2024

Om du tidigare inte valt att använda Bet365 live streaming för att titta på sport online – så är det ett perfekt läge för det under januari. Det finns väldigt mycket sport att se hos Bet365 under första månaden av 2024.

All denna sport kommer du att kunna streama genom att endast spela på odds. När du spelar på odds så kommer alla dina live streams hos Bet365 vara gratis att sända. Med andra ord så är det perfekt för dig som både vill spela betting och se sport streams gratis.

Här kan du se vilka sporter, matcher och mästerskap som kommer att visas hos Bet365 under januari, 2024. Vi är ganska säkra på att du blir förvånad hur mycket sport sändningar du kan nå med ett Bet365 login & konto.

Streama massor av sport

Se fotboll, tennis, handboll m.m. hos Bet365

Sport streams hos Bet365 (Januari, 2024)

Det är en lång rad mästerskap som startar omkring den 10 januari. Det är som vanligt ett större fokus på de populära sporterna som till exempel fotboll, handboll och ishockey.

  • Handbolls EM 2024 (11 januari – 28 januari)

Inte minst så kommer det finnas dagliga matcher från Handbolls EM 2024. Där kan du självklart streama matcherna som Sveriges landslag står inför. Bet365 har rätt att visa matcherna för alla deras aktiva medlemmar. Det kommer vara möjligt att se alla matcher – inklusive de matcher som Sveriges landslag spelar. Det finns mycket pengar att spara på att välja Bet365 som streamingtjänst istället för Viaplay.

Du kan redan nu läsa vart & hur du kan sända handboll streams från EM 2024. Det är bra att vara ute i god tid för att kunna se den sport som du önskar.

  • Afrikanska mästerskapen (13 januari – 11 februari)

Afrikas svar på EM är de afrikanska mästerskapen. Denna turnering är till för att utse det bästa fotbollslandslaget i hela Afrika. Detta är en mycket intressant turnering som inte kommer att sändas på TV. Det är därför bra att hitta alternativ för dig som vill se alla matcher från mästerskapet. Det är precis vad Bet365 kommer att kunna hjälpa dig med.

Att se AFCON streams online med Bet365 kommer vara gratis om du väljer att spela på odds inför matcherna. Det är oftast mycket billigare än att välja en streamingstjänst – och du får även chansen att vinna pengar.

  • Asiatiska mästerskapen (12 januari – 10 februari)

Precis samtidigt som de afrikanska mästerskapen spelas – så passar Asiatiska Mästerskapen 2024 på. Detta är en turnering som är uppskjuten från 2023. På grund av hot från COVID.

Alla rättigheter för att visa matcherna på nätet har Bet365 redan säkrat. Alla i Sverige kan välja att sända Asian Cup streams på samma vis som afrikanska mästerskapet. Det är med andra ord väldigt mycket fotboll som du kan få tillgång till med ett konto hos Bet365 under januari.

  • Australian Open (15 januari – 28 januari)

Bet365 ser till att visa tennis streams från stora mästerskap. Under januari så kommer en av Grand Slam-tuneringarna att spelas, mer exakt Australian Open.

Du kommer att kunna följa hela turneringen med hjälp av Bet365 live streaming. Det finns nästan alltid tennismatcher på deras streamsida – men det är inte ofta som så pass stora turneringar som Australian Open visas.

Mer nyheter

nyheter
Sommaren 2024 är sprängdfylld med sport. Både för dig som vill spela på odds eller följa dramatiken live!
23 april, 2024
em
Planerar du att följa matcherna i fotbolls EM 2024? Se vårt program & schema med alla datum och tider du bör hålla koll på!
22 april, 2024
champions-league
Se vart du kan sända Manchester City - Real Madrid via live stream eller direkt på TV. Vi visar dig gratis hur du streamar matcherna på nätet!
17 april, 2024
Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
17 april, 2024
nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
17 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
03 april, 2024

David Wollner

David Wollner är Sportals egna hockeyexpert. Han håller ett öga på ishockey och har främst fokus på Tre Kronor, NHL och SHL. Han har som mål att varje vecka lägga upp en tipskupong med alla de bästa matcherna från hockeyvärlden.

90 Artiklar