Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 nov, 2023

LeoVegas får ny licens – 100 kr i bonus till nya & gamla spelare

LeoVegas lanserar en helt ny licensmodell, vilket innebär att såväl befintliga som nya kunder nu har möjlighet att ta del av en ny bonus upp till 100 kr.

LeoVegas fortsätter att imponera med sin senaste licensmodell, och nu har både befintliga och nya kunder chansen att återigen ta del av den omtyckta välkomstbonusen på upp till 100 kr. Trots att bonusen förblir densamma som tidigare, öppnar den nya licensen dörrarna för alla att återuppleva och dra nytta av denna förmånliga möjlighet.

Det är fortfarande samma beprövade och attraktiva bonus som har gjort LeoVegas så populära på den svenska spelmarknaden. Bonusen är dessutom omsättningsfri, vilket ger spelarna en chans att njuta av sina vinster utan krav på ytterligare spelaktivitet.

18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här

Betting hos LeoVegas

LeoVegas har verkligen satt sin prägel på betting- och oddsmarknaden, och deras plattform erbjuder en imponerande mångfald för alla sportentusiaster. Som en framstående aktör inom spelvärlden har LeoVegas samarbetat med den välrenommerade oddsleverantören Kambi, vilket cementerar deras ställning som ett populärt val bland svenska spelare.

Det som verkligen utmärker LeoVegas är det breda utbudet av sportevenemang och mängder av marknader som täcker allt från de stora ligorna som Premier League, La Liga och Serie A till andra populära sporter som ishockey, tennis och e-sport. För fotbollsälskare finns det givetvis omfattande täckning av de största ligorna, vilket gör LeoVegas till en idealisk plats för de som är passionerade om sport och betting.

Särskilt imponerande är LeoVegas starka närvaro inom livebetting. Deras plattform erbjuder en dynamisk och engagerande upplevelse för dem som gillar att spela live. Med snabba uppdateringar och ett omfattande live-utbud av evenemang kan spelarna njuta av spänningen med att vara med och spela medan händelserna utvecklas.

För de som vill höja spänningen ytterligare erbjuder LeoVegas live streaming, vilket ger användarna möjlighet att titta på sportevenemang online samtidigt som de placerar sina spel. Detta har blivit ett populärt val för dem som vill följa sina favoritlag eller idrottsmän samtidigt som de livebettar.

Speltips & odds

Om du är på jakt efter speltips och odds, behöver du inte leta längre! Våra experter delar dagligen med sig av sina bästa speltips som kan guida dig genom spelvärlden. Vi förlitar oss ofta på spelbolaget LeoVegas när vi analyserar och presenterar våra odds, och vi rekommenderar starkt detta spelbolag för en förstklassig spelupplevelse. Gå till våra speltips.

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar