Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 8 okt, 2020

Streama Norge – Serbien: Live stream & TV

Erling Haaland har det tufft i målskyttet i Norge just nu.

  • Norge har inte deltagit i ett mästerskap på 20 år, men nu har man chansen.
  • Serbien spelade VM 2014 och 2018, men har faktiskt inte spelat EM sedan år 2000 (då som Jugoslavien).
  • Matchen spelas i ett enkelmöte på Ullevål, men utan närvarande supportrar.
Vad Norge – Serbien, semifinal i playoff till EM 2021
Var Ullevål, Oslo
När Torsdag 8 oktober, 20:45

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

En hel del människor lär vilja live streama Norge – Serbien, och titta när lagen möts i semifinal av playoff-spelet till EM 2021. I den här texten går vi igenom hur ni gör för att se matchen direktsänt på nätet. Hitta din sändning av matchen!

Streama Norge – Serbien online

Norge har chansen att nå sitt första mästerskap sedan EM 2000, när Lars Lagerbäcks mannar ställs emot Serbien i en playoff-semifinal. Vinnaren möter vinnaren av Skottland och Israel i en direkt avgörande final om vilket lag som tar sig till slutspelet.

I den här texten visar vi er till en Norge – Serbien live stream, så att ni kan titta på matchen direktsänt. Följ våra instruktioner och hitta din sändning av matchen.

Norge – Serbien live stream

Var kan man streama Norge – Serbien live på internet? Det är en fråga många ställer sig denna torsdagskväll, då intresset för att titta på matchen lär vara stort. Vi försöker reda ut era frågetecken, och förklara både var man kan se matchen och hur man bär sig åt för att nå dit.

Den operatör som sitter på rättigheterna att visa Nations Leagues playoff-spel till EM är TV4/C More, och de kommer att visa matchen på sina olika kanaler så som via TV och online.

Du som vill se en Norge – Serbien stream på nätet kommer att behöva skaffa ett C More-konto, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan du se matchen, och dessutom titta på den från valfri plattform. Streama fotboll via mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla din sändning till TV-skärmen, om du sitter på en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

  • 1. Gå till cmore.se
  • 2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • 3. Se Norge – Serbien!

Titta på Norge – Serbien på TV

Matchen mellan Norge och Serbien kommer att visas på två olika kanaler. Du kan se den på TV12 och C More Fotboll, så kolla igenom kanallistan efter någon av dessa kanaler.

Saknar du båda kanaler som sänder matchen kan du koppla din Norge – Serbien stream från valfri enhet till TV:n så länge du har ett verktyg som tillåter dig att göra så.

  • Kanal: TV12 & C More Fotboll
  • Avspark: 20:45

Inför matchen

Norge har inte spelat något mästerskap sedan år 2000, och man har heller aldrig varit så nära som man är nu att nå dit. Lars Lagerbäck gjorde sig under sina år som svensk förbundskapten känd som en mästare på att kvala in till mästerskap, och även med Island lyckades han med denna bedrift.

Serbien har en i grunden starkare trupp än Norge, men man har inget särskilt välfungerande lag. Visserligen tog man sig till både VM 2014 och 2018, men det känns ändå som att man har kapacitet till så mycket mer.

Speltips på fotboll

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar