Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 jun, 2023

Måltipset – 17 juni (17/6), vecka 24: Tips, förslag & analys

Måltipset 17 juni, vecka 24. Se tips och analys till kupongen!

Här tippar vi Måltipset 17 juni, vecka 24. Kolla in vår analys med spelförslag.

Utöver Måltipset kan ni även kolla in vårt Stryktips vecka 24 eller vår analys till Fullträff vecka 24.

fulllträff 17 juni

  • Vårt system: M-System (M10)
  • Total insats: 112,50 kronor
  • Spelstopp: 17 juni, 15:59
  • Bettingsida: Svenska Spel

1. Belgien – Österrike

Den offensiva kraften hos Belgien är stor, trots att Kevin De Bruyne saknas på grund av skada här. Vi tror att en hel del mål kommer att falla i denna match, och även Österrike har potential att hota i denna EM-kvalmatch.

3. Island – Slovakien

Island var för några år sedan kända för att ha en stabil defensiv, men det har man inte längre. Nu läcker man ganska så mycket, och Slovakien har en del offensiv kraft. Dessutom är matchen högt upp på kupongen.

7. Cypern – Georgien

Med en spelare som Kvicha Kvaratskhelia i laget kommer Georgien att kunna göra mål, och inte minst mot ett defensivt ganska så svagt Cypern. Denna match plockas med på vår kupong.

9. Portugal – Bosnien-Hercegovina

Portugal har offensiv kvalitet så att det räcker och blir över, och här väntar vi oss många mål. Cristiano Ronaldo, Rafael Leão, Bruno Fernandes med mera lär kunna hota och göra en flertalet mål här. Även Bosnien sitter på stor offensiv kvalitet, i form av exempelvis Edin Dzeko. Denna match är given för oss att plocka med på kupongen.

11. Nordic United – Hammarby TFF

Den offensiva kvalitén är stor hos Hammarby TFF, men man har också visat att man har svårt att finna stabilitet bakåt. Då tror vi att det kan falla en hel del mål när man här möter ett av seriens offensivt starkaste lag i form av Nordic United.

12. Täby FK – Dalkurd

Två topplag i Division 1 Norra, som båda besitter stor offensiv kraft. Täby lär spela offensivt på hemmaplan, och då kommer ytor att öppnas även för bortalaget. Många mål är alltså att vänta här.

14. Lunds BK – Norrby

Lund vann med 4-0 i sin senaste match, och här ställs man mot ett Norrby som gjort det till en vana att vara inblandade i målrika matcher. Förlust 2-3 senast, 1-3 dessförinnan. När man vann sin senaste match gjorde man det med 4-1.

15. Oskarshamn – Ahlafors

Oskarshamn läcker som ett såll, och har släppt in hela 30 mål på 12 matcher. Allra senast blev det förlust med 5-2 mot Falkenberg. Ahlafors läcker även dem, och har släppt in fyra mål i två raka matcher nu. I den ena av dem gjorde man samtidigt tre kassar framåt, så nog finns viss offensiv kvalitet också. Här tror vi på mycket mål.

17. Olympic – Ljungskile

Olympic förlorade sin senaste match med 3-5, och dessförinnan vann man med 2-1. Lagets senaste vinst innan dess var med 4-3. Mycket mål ofta, alltså. Ljungskiles förlorar ofta och med mycket mål. Lagets sex senaste förluster: 0-4, 1-5, 1-2, 2-3, 0-4 och 2-3. Mycket mål i båda dessa lags matcher, alltså.

26. DC United – Salt Lake

Det blir i regel mycket mål i MLS-matcher, och när dessa lag är i farten är inget undantag. DC Uniteds fem senaste matcher har alla innehållit minst tre mål, och tre av Salt Lakes fyra likaså. Då tror vi på mycket mål här också.

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024
os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
16 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
16 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar