Rabiot i gång att skriva på nytt

I fotboll kan saker svänga snabbt, säger man. Det stämmer onekligen med Paris-löftet Adrien Rabiot som, med hans mamma i spetsen, ville bort från PSG i sommar. Klubben ville inte sälja spelaren och nobbade Romas bud. Men enligt L’Equipe är en kontraktsförlängning förvånande inte omöjligt, som verkade uteslutet för bara lite mer än en månad sedan. Fransmannen ska inte dra jämt med tränare Laurent Blanc vilket är orsaken till hans önskan att röra på sig från första början.

-Vi trivs bra och det är inga problem mellan tränaren och mig. Han (Blanc) har ofta sagt att han skulle vilja hitta en snabb lösning för mig, säger Rabiot om sin relation med Laurent Blanc på Canal Football Club på Canal +.

Den unge mittfältaren, som avböjt två kontraktsförlängningar på mindre än ett år och har misslyckats med att flytta till Rom, har sedan dess krävt att få spela fler matcher i PSG. Om spelaren inte får sina matcher ser en flytt från moderklubben nära ut. Talangens kontrakt går ut sommaren 2015. Kanske blir det Rom för Rabiot trots allt?