Formidabla PSG välkomnar Lille live stream

För den som gillar dramatik och nervkittlande titelrace har inte årets upplaga av Ligue 1 kunnat erbjuda särskilt mycket. Paris SG har efter 25 spelade omgångar hiskeliga 24 poäng och 43 måls bättre målskillnad(!) än tvåan AS Monaco. Mot Lille har man väldigt goda möjligheter att öka på sin imponerande poängskörd ytterligare.

Lille, som ligger på femtonde plats, endast fyra poäng över nedflyttningsstrecket, kommer få bekänna färg ordentligt om man ska få med sig någon poäng från huvudstaden.

PSG, som på tisdagskvällen möter Chelsea i åttondelsfinalen i Champions League kan komma att vila några av sina stjärnor för att inte riskera att de går sönder. Det är ju på den europeiska scenen som huvudstadslagets resultat behöver förbättras ytterligare för att man ska kunna klassas som en av den europeiska fotbollens stormakter.

Det är kanske detta, kombinerat med ett visst mått av underskattning som kan göra att Lille möjligtvis kan rå på stora, starka Goliat av fransk fotboll. Men, om PSG kommer upp i den nivå vi är vana vid att se dem göra, kommer de enkelt kunna sopa undan Lille.