Angers Paris SG live stream

Med 13 poäng ned till den oväntade tvåan Caen och ytterligare en till den än mer överraskande trean Angers ser Paris Saint-Germain ut att ha avgjort ligan redan efter 15 omgångar. Särskilt då stjärnlaget bara förlorat elva ligamatcher under sina tre senaste guldsäsonger.

Laget är fortsatt obesegrat och bara fortsätter imponera så här långt in på säsongen. Och nu har vi alltså ett oväntat toppmöte med Angers som väntar på tisdagskvällen.

Angers gör sin första säsong i Ligue 1 sedan 1994, hade en enorm spelaromsättning inför säsongen och har överraskat alla så här långt. Med 14 mål och 9 insläppt på 15 omgångar är laget ett av de målfattigaste, och möter nu det klart målrikaste. Efter fyra raka matcher utan seger vann Angers åter när Lille besegrades med 2–0 i den senaste omgången.

Angers har en del skador sedan tidigare där Slimane Sissoko och Fodé Doré är borta. PSG får tillbaks Ezequiel Lavezzi och Serge Aurier i spel, medan Javier Pastore, Marco Veratti och Gregory van der Wiel missar matchen.