Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 23 apr, 2021

Streama Villareal – Barcelona: Se live stream & TV (25/4)

Streama Villareal – Barcelona: Se live stream & TV (25/4)

Söndagen den 25/4 bjuder på flera bra matcher. I La Liga så kan vi hitta Villareal – Barcelona som en höjdpunkt. Här kan du läsa om hur du kan se Villareal – Barcelona stream online.

Innan matchen sätts igång så har vi båda lagen i ett intressant läge i tabellen för La Liga. FC Barcelona jagar titeln. Båda Madrid-lagen (Atletico Madrid och Real Madrid) ligger just nu några enstaka poäng framför Barcelona. Villareal jagar i sin tur den sista Europa-platsen.

Det är med andra ord en viktig match. Därför tror vi att många kommer söka efter en Villareal – Barcelona live stream. Vi hjälper dig som vanligt att streama bra matcher från La Liga.

Streama Villareal – FC Barcelona

Se alla matcher från La Liga, Serie A och Bundesliga!

Vad: Villareal – FC Barcelona, La Liga
Avspark: Den 25/4, kl. 16:15
Arena: Estadio De La Cerámica
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Sportkanalen (Cmore)
Speltips: FC Barcelona vinner (1.66 i odds hos Bet365)

Villareal – FC Barcelona stream

Du kan streama Villareal – Barcelona hos Bet365. Du kan bli medlem gratis – men för att se alla live streams så krävs det att du spelar på odds inför matchen.

Du kan både spela på betting och använda dig av La Liga stream med ett konto hos Bet365. Det är helt klart vi rekommenderar. Det är alltid bra att ha så mycket angående sport samlat på en och samma sida.

Du kommer att kunna se Villareal – Barcelona stream direkt i din mobil eller dator. Du kan själv välja vilken enhet som passar dig bäst. Du kan även kopiera över din live stream till din TV via en HDMI-sladd. Du kan läsa mer om Bet365 bonus & odds i recension vi har om bettingsidan.

Hos Bet365 så kommer du inte bara kunna se La Liga och matchen mellan Villareal – Barcelona via live stream. Det kommer finnas massor av andra fotbollsmatcher från stora ligor i Europa. Du kan se fotboll från Serie A och Bundesliga på samma sida.

Vi brukar väldigt ofta tipsa om matcher från La Liga som man kan se via live streaming. För direkt kunna starta din Villareal – Barcelona stream så har vi några steg du kan gå igenom.

  • Gå till Bet365
  • Skapa konto gratis
  • Spela på odds
  • Börja streama Villareal – Barcelona

Se på TV

Det finns svenska TV-kanaler för att kunna se Villareal – Barcelona på TV. Den kanal som kommer att sända matchen är ingen mindre än på Sportkanalen. Det är en tv-kanal som lanserades för bara några år sedan. Där fyller Cmore upp med de massor av sport. Inte minst stora och viktiga matcher som Villareal och Barcelona.

Sändningen hos Cmore eller Sportkanalen kommer vara av hög kvalité. Du har en bra bild från matchen och har även svenska kommentatorer som finns med dig.

  • TV-kanal: Sportkanalen
  • Sändningstid: Cirka 10 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Relaterade nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar