Streama Villareal – Barcelona: Se live stream & TV (25/4)

Söndagen den 25/4 bjuder på flera bra matcher. I La Liga så kan vi hitta Villareal – Barcelona som en höjdpunkt. Här kan du läsa om hur du kan se Villareal – Barcelona stream online.

Innan matchen sätts igång så har vi båda lagen i ett intressant läge i tabellen för La Liga. FC Barcelona jagar titeln. Båda Madrid-lagen (Atletico Madrid och Real Madrid) ligger just nu några enstaka poäng framför Barcelona. Villareal jagar i sin tur den sista Europa-platsen.

Det är med andra ord en viktig match. Därför tror vi att många kommer söka efter en Villareal – Barcelona live stream. Vi hjälper dig som vanligt att streama bra matcher från La Liga.

Streama Villareal - FC Barcelona

Se alla matcher från La Liga, Serie A och Bundesliga!

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Villareal – FC Barcelona, La Liga
Avspark: Den 25/4, kl. 16:15
Arena: Estadio De La Cerámica
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Sportkanalen (Cmore)
Speltips: FC Barcelona vinner (1.66 i odds hos Bet365)

Villareal – FC Barcelona stream

Du kan streama Villareal – Barcelona hos Bet365. Du kan bli medlem gratis – men för att se alla live streams så krävs det att du spelar på odds inför matchen.

Du kan både spela på betting och använda dig av La Liga stream med ett konto hos Bet365. Det är helt klart vi rekommenderar. Det är alltid bra att ha så mycket angående sport samlat på en och samma sida.

Du kommer att kunna se Villareal – Barcelona stream direkt i din mobil eller dator. Du kan själv välja vilken enhet som passar dig bäst. Du kan även kopiera över din live stream till din TV via en HDMI-sladd. Du kan läsa mer om Bet365 bonus & odds i recension vi har om bettingsidan.

Hos Bet365 så kommer du inte bara kunna se La Liga och matchen mellan Villareal – Barcelona via live stream. Det kommer finnas massor av andra fotbollsmatcher från stora ligor i Europa. Du kan se fotboll från Serie A och Bundesliga på samma sida.

Vi brukar väldigt ofta tipsa om matcher från La Liga som man kan se via live streaming. För direkt kunna starta din Villareal – Barcelona stream så har vi några steg du kan gå igenom.

  • Gå till Bet365
  • Skapa konto gratis
  • Spela på odds
  • Börja streama Villareal – Barcelona

Se på TV

Det finns svenska TV-kanaler för att kunna se Villareal – Barcelona på TV. Den kanal som kommer att sända matchen är ingen mindre än på Sportkanalen. Det är en tv-kanal som lanserades för bara några år sedan. Där fyller Cmore upp med de massor av sport. Inte minst stora och viktiga matcher som Villareal och Barcelona.

Sändningen hos Cmore eller Sportkanalen kommer vara av hög kvalité. Du har en bra bild från matchen och har även svenska kommentatorer som finns med dig.

  • TV-kanal: Sportkanalen
  • Sändningstid: Cirka 10 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Relaterade nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman