Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 jan, 2020

Streama Real Sociedad – Osasuna: TV & live stream

Hitta er live stream till Real Sociedad – Osasuna, Copa del Rey.

Streama Real Sociedad – Osasuna live

Det är enkelt att streama Real Sociedad – Osasuna live på internet. För att se matchen behöver du bara skapa ett konto på bet365 och sätta in minst 50 kr. När du gjort det är det bara att navigera dig till sajtens Copa del Rey streams och välja matchen. Det finns streams av fotboll från hela världen på Bet365.

Matchen visas direktsänt och den har både bra bild och bra ljud. Dessvärre saknas kommentatorer, så vi får hoppas att du finner matchen intressant nog att se ändå.

Det är möjligt att titta på Real Sociedad – Osasuna live från vilken enhet du vill. Kolla på semifinalen i Spanska Cupen från mobil, dator eller surfplatta.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Real Sociedad – Osasuna!

Se Real Sociedad – Osasuna på TV

Det går dessvärre inte att se Real Sociedad – Osasuna på TV, då ingen svensk kanal valt att köpa rättigheter att visa Copa del Rey. Därför går det inte att se den via TV-sändning.

Det finns dock en lösning. Du kan nämligen starta din Real Sociedad – Osasuna live stream på datorn och koppla sändningen till din TV-skärm, om du använder en HDMI-kabel.

  • TV: –
  • Datum: Onsdag 29 januari
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Real Sociedad inledde 2020 med att förlora två ligamatcher, men den senaste veckan har resultaten vänt. 2-0 mot Espanyol i cupen och sedan 3-0 mot Mallorca i ligan – i båda matcherna fick Alexander Isak starta och i båda matcherna gjorde han mål.

Isak väntas få starta ikväll igen, då hans anfallskonkurrent Willian José nyligen spelvägrat för att få till en flytt till Tottenham och nu petas som straff. Huruvida flytten blir av är ännu oklart, men Isak tog åtminstone sin chans att stärka sina aktier till fortsatt speltid.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar