Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 7 maj, 2021

Streama Barcelona – Atletico Madrid: Se live stream & TV (8/5)

Streama Barcelona – Atletico Madrid: Se live stream & TV (8/5)

Lördagen den 8 maj, 2021 kommer innehålla en het match i La Liga. Där kommer FC Barcelona te emot Atletico Madrid. Få hjälp med att kunna se Barcelona – Atlectico Madrid stream här. Vi har alla tips du behöver!

La Liga går mot säsongens avslutning. Det är viktigt för FC Barcelona som just nu jagar Atletico Madrid i toppen av tabellen. Minst lika viktigt är det för Atletico Madrid att hålla undan från de jagade lagen bakom.

Det finns många anledningar till varför man skulle vilja streama Barcelona – Atletico live från La Liga. Se därför till att du är väl förberedd!

Streama Barcelona – Atletico Madrid hos Bet365!

Se massor av fotboll från heta ligor

Vad: FC Barcelona – Atletico Madrid, La Liga
Avspark: Den 8/5, kl. 16:15
Arena: Camp Nou
Live stream: > Se hos Bet365
TV: Cmore Fotboll
Speltips: FC Barcelona vinner matchen (1.78 hos Mr Green)

Denna gången har vi valt att använda hos Mr Green odds i Sverige inför matchen. Det är en sida som långe varit känd för sjyst spelande på både odds och casino. Du kan även sätta in pengar med PayPal på bettingsidan. Det är en av flera fördelar!

Barcelona – Atletico Madrid stream

Alla matcher från La Liga kommer du att kunna streama hos Bet365. Där ingår självklart även matchen som spelas mellan Barcelona – Atletico Madrid via live stream. Det är alltid en bra idé att använda sig av Bet365. Där kan du nämligen kombinera dina oddsspel med live streaming av stora ligor inom fotbollen.

Det är inte helt gratis att streama fotboll hos Bet365 Sverige. Att skapa konto där är naturligtvis gratis – men att få tillgång till La Liga live streams så krävs en insättning. Det räcker att du har minst 50 kr som saldo – alternativt att du spelat på odds under de 24 senaste timmarna.

Du kommer att få spela med dina pengar oavsett. Inga pengar kommer att dras från ditt saldo när du börjar streama matcher. Det är bara ett krav att du har ett finansierat konto.

Du kommer kunna se massor av fotboll med hjälp av Bet365. Där finns det även Serie A streaming och Bundesiga streaming som många uppskattar.

Följ stegen här nedanför för att kunna se Barcelona – Atletico Madrid stream genom det alternativet vi främst rekommenderar.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto gratis
  3. Sätt in 50 kr eller mer att spela för
  4. Gå till alla live streams
  5. Streama Barcelona – Atletico Madrid

Se matchen på TV

Det finns även en kanal som kommer att sända Barcelona – Atletico Madrid på TV. Det är till de som föredrar att se matcher direkt på TV. Istället för att hålla på med en streamingsida.

Det är Cmore som visar många av de stora matcherna från La Liga på TV. Denna matchen kommer man att sända på Cmore Fotboll. Det är en kanal som ingår i de sportpaket som man kan köpa till sin TV.

  • TV-kanal: Cmore Fotboll
  • Sändningstart: Cirka 15 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Andra nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar