Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 29 nov, 2019

Streama Atlético de Madrid – Barcelona: Titta på TV & live stream

Vill ni titta på Atletico Madrid – FC Barcelona? Vi visar er hur ni gör för att se matchen online via live stream eller på TV.

Det är enkelt att se helgens stormatch i La Liga, Atlético de Madrid – FC Barcelona, live på nätet. Du behöver bara gå igenom några få steg och sedan kan du se matchen online på Bet365.

Läs vidare för att se hur du bär dig åt för att streama Atlético Madrid – FC Barcelona.

Vill du titta på Atlético de Madrid – FC Barcelona? Gör det på Bet365!

Streama fotboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Atlético Madrid – Barcelona live

Likt alla matcher i La Liga kan du se denna match direktsänt på Bet365. De sänder alla matcher från La Liga, och har gjort så i många år. Skapa ett konto på sajten, sätt in minst 50 kronor och streama Atlético de Madrid – FC Barcelona live.

Matchen visas i bra bildkvalitet och det går att koppla upp din live stream från mobil, surfplatta eller dator. Titta på matchen på ditt sätt!

Avspark är 21:00 på söndag 1 december.

  • Stream: Bet365
  • Match: Atlético de Madrid – FC Barcelona

Titta på Atletico Madrid – Barcelona på TV

Den TV-kanal som visar Atlético Madrid – Barcelona i Sverige är C More Fotboll. Har du den kanalen i ditt utbud är det enkelt att titta på matchen.

C More har alltid duktiga kommentatorer, och har du tur får du höra Marcelo Fernández som expert. Brommapojkarnas damlagstränare, med chilenska rötter, brukar gästa Eurotalk då och då och bidrar alltid med kloka synpunkter.

Råkar det vara så att du saknar kanalen som visar matchen, men ändå vill titta på matchen på TV så är det enkelt att lösa. Koppla bara din Barcelona – Atletico Madrid live stream från valfri plattform till TV med hjälp av HDMI-kabel. Chromecast eller annat verktyg.

  • Kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 21:00 söndag 1/12

Inför matchen

FC Barcelona toppar La Liga men fansen är trots det inte nöjda med hur laget ser ut. Ernesto Valverde har inte direkt fått sitt lag att spela det klassiska ”Barca-spelet” som man blev bortskämd med allra främst under Pep Guardiola men även under hans efterträdare.

Atlético har tappat flertalet nyckelspelare – Griezmann, Rodri och Godín – men är alltjämt i toppen av La Liga och oerhört svårslagna. Dock har man också svårt att vinna matcher – hela 7 av 14 matcher har slutat oavgjort.

Du kan läsa mer om denna och andra av söndagens bästa matchen i vår analys av Europatipset 1 december.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar