Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 12 mar, 2014

Sagts för att destabilisera laget

Den belgiska landslagsmannen Tibault Courtois, som varit utlånad från Chelsea till Atlético Madrid de senaste tre säsongerna, slår undan ryktena om att han ska vara på väg till Real Madrid efter säsongen.

Hans pappa skrattade åt ryktena tidigare i veckan och efter segern mot AC Milan i Champions League tog även Thibault bladet från munnen.

– Jag har sagt det på tre eller fyra språk. Alla vet att de här sakerna har sagts för att destabilisera laget. Media har publicerat det här för att destabilisera laget, säger Courtois till den spanska tidningen AS.

– Jaghar ett kontrakt med Atlético fram till 30 juni och sen två år till med Chelsea. Jag vill stanna hos dem. Det är okej om folk följer min karriär men jag tror inte att de vill sälja mig.

21-åringen har de senaste säsongerna vuxit ut till en av Europas bästa målvakter men kan samtidigt få svårt att konkurrera med Petr Cech om platsen som förstamålvakt i Chelsea nästa säsong.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar