Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 apr, 2016

Real Madrid fortsätter titeljakten borta mot Real Sociedad

Barcelonas plötsliga formsvacka i ligan har bjudit in de två huvudstadsklubbarna, Real och Atlético till toppstriden. Med tre omgångar kvar att spela har Real Madrid endast en poäng upp till serieledande Barcelona.

I förra omgången såg det ut som att Real Madrids titelchanser skulle gå upp i rök, när man gästade bottenlaget Rayo Vallecano.

Var väldigt illa ute

Efter 14 spelade minuter låg ett chockat huvudstadslag under med 2-0, och jubel kunde höras ända från Barcelona. Men en imponerande vändning av Real Madrid såg till att man fortfarande är med i titelstriden.

Stor matchhjälte blev Gareth Bale, som stod för två mål i 3-2-segern.

Real Sociedad ligger inför mötet med Real Madrid på tolfte plats i ligan. För några omgångar sedan skrällde man stort, när man besegrade Barcelona med 1-0, och väckte liv i titelstriden.

I förra omgången spelade man 0-0 borta mot Villarreal. När man mötte Real Madrid på Santiago Bernabéu tidigare under säsongen tvingades man åka hem tomhänta, efter att Real vunnit mötet med 3-1.

På lördag är Real Madrid i behov av tre nya poäng om drömmen om titeln ska leva ett tag till.

Bet365 Live Streaming

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar