Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 7 apr, 2017

Real Madrid – Atletico Madrid: Live stream från La Liga

Visste du att det är möjligt att streama La Liga, och där med matchen mellan Real Madrid – Atletico Madrid. Dessa två lag bjuder tillsammans på ett riktigt hett derby i Spaniens huvudstad.

Intresset är självklart stort för matchen i Madrid. Däremot så har intresset spridt sig lång utan för huvudstaden.

Vi kommer här att tipsa dig om hur just du kan se fotboll i Sverige. Om du är spelkonto inne hos en av våra bookmakers så kommer du kunna titta på Real Madrid när de tar emot en av sina ärkerivaler – Atletico Madrid.

  • Avspark: Den 8 april, kl. 16:15
  • Arena: Santiago Bernabeu
  • Visas hos: bet365

live la liga madrid

Se La Liga free!

Att använda sig av våra tips innebär att du kommer få en free live stream från matchen Real Madrid – Atletcio Madrid den 8 april. Vi tycker därför det är väldigt onödigt att betala något för att streama, eller se La Liga på TV.

Istället så kan du med ett spelkonto hos bet365 se till att titta på samtliga av de stora matcherna från La Liga. Det kommer inte kosta dig en enda krona. Däremot så behöver du nyligen gjort en insättning för att få tillgång till alla live streams. Det innebär att det är möjliga att titta på Real Madrid – Atletico Madrid som anses vara två av världens bästa fotbollsklubbar.

Du behöver inte tänka på om du har rätt IP-adress eller liknande. Bet365 har nämligen valt att visa dessa matcher i Sverige. Samma sak gäller även för andra stora ligor i Europa. Där hittar vi bl.a. Serie A, La Liga och Bundesliga i Tyskland.

Om du fortfarande är osäker på om du ska skapa ett konto hos bet365, eller vill läsa mer information om live streaming så har vi samlat all information som du kan tänkas behöva. Du hittar den enkelt genom att ta dig vidare till våra La Liga live stream.

Där kommer du att hitta exakt vilka matcher i spanska La Liga som du kommer att få tillgång till.

bet365 logo new

Spela på odds samtidigt!

Om du ska streama Real Madrid mot Atletico Madrid inne hos bet365 så rekommenderar vi dig att även spela på deras odds. Bet365 är nämligen en bookmaker på nätet som alltid ser till att ha de bästa oddsen på fotboll & sport.

Det är alltid bra att använda dig av betting om du skulle vilja höja spänningen i en match i La Liga. Genom att spela på vadslagning inom fotboll så kan du vinna pengar samtidigt som ditt favoritlag vinner sin match. Glädjen blir då ofta dubbel, och din plånbok fylls på.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar