Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2014

Lämnar efter 8 år: Helt oförglömligt

I torsdags blev det klart att José Callejon lämnar Real Madrid efter åtta år i klubben och flyttar till Napoli. Nu hyllar 26-åringen alla runt omkring den spanska storklubben.

– Jag skulle vilja skicka följande meddelande till alla som varit involverade i Real Madrid. Det är inte ett avskedsmeddelande utan ett tack tills vi möts igen, säger spanjoren till klubbens hemsida.

– Jag tackar Real Madrid för allt klubben har betytt för mig och kommer att betyda för mig. Klubben har hjälpt mig som idrottare och som person. Jag tackar klubben och dess supportrar för all förståelse, stöd och passion som de givit mig. JAg tackar också media för deras förståelse och respekt.

Callejon värvades av Rafael Benítez till Napoli i en affär uppskattad till runt 90 miljoner kronor.

– Jag skull speciellt vilja tacka alla dem som arbetar i Real Madrid, från presidenten till staben och tränarna och alla de som jobbar bakom kulisserna. Dem som publiken inte ser men som alltid finns där. Det har varit åtta oförglömliga år i mitt liv och jag har givit all styrka och engagemang. Tack så mycket.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar