Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 nov, 2010

Fantastiskt att jobba med Mourinho

Real Madrid har chansen att gå förbi Barcelona vid händelse av seger i bortamatchen mot Sporting Gijon. Laget från huvudstaden jagar dessutom den sjätte raka segern i La Liga. En av anledningarna till Reals lysande säsongsinledning är Cristiano Ronaldo. Portugisen har redan gjort 13 mål och trivs med tillvaron i Madrid.

– Jag spelar bra eftersom jag mår bra. Det beror på att José Mourinho är här och att jag blivit pappa. Jag hoppas det fortsätter så hela säsongen, sa Ronaldo på gårdagens presskonferens.

I matchen mot Gijon är den karismatiske tränaren José Mourinho avstängd. Men trots temperamentet hyllar Cristiano Ronaldo sin landsman.

– Det är fantastiskt att arbeta med Mourinho. Han är en väldigt bra tränare och hans titlar talar för sig själva. Han är disciplinerad och bryr sig om alla detaljer.
Real Madrid är två poäng bakom Barcelona som i går tog en viktig seger mot Villareal under lördagskvällen.

I matchen mot Gijon får Real Madrid klara sig utan Dudek, Kaka, Garay och Gago.

Sporting Gijon har en skadefri trupp.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1549 Artiklar