Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 jan, 2013

Falcaos kopplingar till Madrid är helt falska

Atlético Madrids storstjärna Falcao är jagad av många storklubbar runt om i Europa och har under den senaste tiden kopplats ihop med Real Madrid upprepade gånger. När Atléticos president Enrique Cerezo får frågan om det ligger någon sanning i ryktena ilsknar han till.

– Det är helt falskt att Falcao har kopplingar till Madrid, säger han enligt Sky Sports.

– Falcao har ett kontrakt med Atlético Madrid och det finns inget mer att säga om saken. Det verkar vara ett försök att göra Falcao osäker, fortsätter han.

Det har ryktats att Cerezo ska ha sagt att en deal har gjorts mellan Real Madrid och Falcao, men han dementerar uppretat alla uppgifter.

– Det är en sak att skoja och en annan att säga saker som inte stämmer. Jag gillar inte när du lägger ord i munnen på mig, ord som jag inte har sagt. Det är ingen mening att tala om rykten eller icke-rykten, och källan till ryktet måste identifieras så man kan konfrontera den.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar