Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 12 sep, 2011

Benzema förtjänar allt beröm

Från hånad till hyllad. Karim Benzema har slagit belackarna på fingrarna den här säsongen med den ena fina insatsen efter den andra.

– Benzema förtjänar allt beröm för sin förvandling. Han har fått lite hjälp från mig, sina lagkamrater och Zizou, men det är han själv för förtjänar allt beröm, säger Moruinho.

– Han har en fantastisk attityd och hn har alltid haft en enorm kvalitet. Folk ser det. Sedan kom Higuaín in. Han hade gjort mål med Argentina och gjorde ett fint mål helt på egen hand. Det är som jag har sagt tidigare. De båda är väldigt bra forwards.

Real Madrid vann matchen mot Gefate med 4-2 och har tagit kommandot i La Liga.

– Vi gjorde fyra mål men det hade lätt kunnat bli sju eller åtta. Å andra sidan hade Getafe kunnat göra tre eller fyra mål de också. Vi tillät dem att spela. Getafe var väldigt organiserade. Jag är inte nöjd med mitt lag. Vi förtjänade att vinna vilket vi också gjorde, men vi missade för mycket. Jag vill studera den här matchen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1558 Artiklar