Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 21 feb, 2019

Streama Sevilla – Barcelona: Se matchen via live stream

Vill du streama La Liga-matchen mellan Sevilla – Barcelona? Vi berättar hur du gör för att titta på matchen direkt på nätet. Läs om var du kan hitta din live stream.

Vill du streama Sevilla – Barcelona? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se Sevilla – Barcelona live!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha ett finansierat spelkonto, eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerat av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: Sevilla – Barcelona, La Liga
  • Datum & tid: Lördag 23 februari, 16:15
  • Plats: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla
  • Stream: Bet365

Streama Sevilla – Barcelona live

Ifall du letar efter ett sätt att streama Sevilla – Barcelona live på nätet, då har du funnit rätt artikel för att hitta dina svar. Vi visar dig var du kan titta på Sevilla – Barcelona med live stream online.

Du kan titta på en stream av matchen på nätet inne på Bet365. Allt som krävs för att göra så är att skapa ett konto på sidan och där göra en insättning. Så länge du har pengar på ditt konto kan du titta på massor av fotboll online, däribland alltså se Sevilla – Barcelona via live stream.

När lagen möttes i höstas vann Barcelona med 4-2, men nu är det Sevilla som har hemmaplansfördel. Barcelona har dessutom en Copa del Rey-match mot Real Madrid som väntar på onsdag.

Det går att se din stream från den plattform du vill. Titta från mobil, surfplatta eller dator. På vilket sätt du än väljer att se matchen kan du räkna med bra bildkvalitet. Kolla på ditt favoritlag via live stream och njut. På Bet365 kan du se alla matcher från La Liga.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Hitta La Liga live streams
  • 4. Streama Sevilla – Barcelona live!

Titta på Sevilla – Barcelona på TV

Att lyckas titta på Sevilla – Barcelona på TV är ingen enkel nöt att knäcka. Matchen TV-sänds nämligen inte i Sverige, ingen svensk kanal visar matchen.

Det går dock också att se matchen på streamingtjänsten Strive, men där ingår en månatlig avgift.

Det du däremot kan göra för att se matchen på TV är att dra igång matchen på Bet365 och därifrån koppla din sändning till din TV med hjälp av en HDMI-kabel. Många tycker om att spela på betting medan de tittar på fotboll, och här kan du hitta bettngsidor att spela på med Swish.

Inför matchen

Barcelona har faktiskt spelat oavgjrot i fyra av sina fem senaste matcher. Laget har dock haft en del tuffa motståndare, i form av Valencia, Real Madrid och Lyon.

Barcelona är för tillfället inne i en tuff period med många svåra matcher. Laget har nyligen mött Real Madrid i Copa del Rey-semifinal (1-1), och en retur borta på Bernabéu väntar på onsdag. Bara dagar efter det ställs man mot Real Madrid även i ligan. I tisdags spelade ”Barca” dessutom åttondel mot Lyon (0-0), och även där väntar en returmatch snart.

Sevilla hade en stark ligastart men har börjat dala i resultat. Senast förlorade man med hela 0-3 mot bottenlaget Villarreal, som visserligen är bättre än sin ligaposition.

Sevilla ligger på fjärde plats i La Liga, och det är också den position som är det rimliga målet för denna säsong. I Europa League slog man ut Lazio med totalt 3-0.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar