Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 1 maj, 2012

Barcelona fortfarande bäst i världen

Imorgon kan den spanska ligatiteln hamna i Madrid igen, men då krävs seger för Real Madrid borta mot Athletic Bilbao. Samtidigt möter Málaga Barcelona och Santi Cazorla ser fram emot mötet med ”världens bästa lag”. 

– Vi förväntar oss en stentuff match. Barcelona är världens bästa fotbollslag. Vi måste gör en fantastisk insats för att göra mål men det bevisade vi på Santiago Bernabéu där vi stod upp mot ett storlag, säger Cazorla på presskonferensen inför matchen.

Men det är inte bara titeln matcherna gäller i veckan. För Málaga handlar matchen om att ta sig till Champions League för första gången i klubbens historia. 

– Vi är på sluttampen och efter segern mot Valencia har vi två svåra matcher kvar, mot Barcelona och Atlético Madrid. Förhoppningsvis kan vi avsluta på bästa sätt. 

Málaga har 55 poäng, exakt lika många som Valencia som just nu ligger trea i tabellen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1566 Artiklar