Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 apr, 2010

Barcelona agerar inte som mästare

Paf har höga odds på kvällens match, skapa spelkonto direkt >>

Inter gjorde en storartad insats mot Barcelona på Giuseppe Meazza igår och vann rättvist med 3-1. José Mourinho var givetvis nöjd med resultatet och insatsen men Barcelonaspelarnas agerande i spelartunneln efter matchen gjorde honom bestört.

– Självklart är det inte enkelt att vinna mot Barcelona, varken att göra mål eller att försvara sig mot dem. Vi vann och förtjänade det. Men vi är långt ifrån finalen. Det är ytterligare en match mot ett lag med fantastisk kvalitet och som är extraordinära på hemmaplan, sa Mourinho till TV-kanalen RAI efter matchen.

– Efter matchen såg jag en del saker i spelartunneln som gör att jag vet vad jag har att vänta mig nästa vecka. Jag såg att Barcelonaspelarna försökte att sätta press på domaren. Det jag har att säga är att spelarna har kort minne, ”mina” Chelseaspelare klagade förra säsongen efter en historiskt dålig domarinsats av Øvrebø. Varför kan inte Barcelona agera som mästare och acceptera att de förlorade mot ett lag som var bättre?

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1296 Artiklar