Ancelotti bryr sig inte om Ronaldos kontrakt

Cristiano Ronaldo ligger just nu i förhandlingar med Real Madrid om ett nytt kontrakt, men den nya tränaren i klubben – Carlo Ancelotti – är inte orolig.

– Han är en fenomenal spelare och ett föredömligt proffs. Det är viktigt för klubben att en spelare av hans kvalitet visar sig professionell, säger Ancelotti.

Samtidigt som Ronaldo – vars kontrakt går ut sommaren 2015 – ligger i förhandlingar med den spanska storklubben finns det franska giganter – Paris Saint-Germain och AS Monaco – som är redo att agera om han inte kommer överens om en förlängning på Santiago Bernabéu.

– Det är också viktigt för de yngre killarna att de ser upp till spelare med hans attityd. Men hans kontraktsförlängning är inte mitt jobb, men jag tror inte att det blir ett problem.

Samtidigt passar Ancelotti på att skicka sina hälsningar till Tito Vilanova som under fredagen tvingades sluta som tränare i Barcelona på grund av hälsoproblem.

– Jag vill skicka en hälsning till Tito Vilanova. Jag är väldigt ledsen över hans situation, men han är en krigare som kommer att kämpa. Jag vill säga att hela Real Madrid och jag personligen är med honom. Vi önskar honom all lycka.