Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 sep, 2010

Allt kan hända i fotboll

Inför Levante – Real Madrid:

Avspark: 20:00

Arena: Ciutat de València

TV: Canal+ Sport 1

Bäst odds på Levante: 15,20 hos Betfair

Bäst odds på oavgjort: 6,27 hos Betfair

Bäst odds på Real Madrid: 1,22 hos bwin

————————————————————————————–

Levante är rejält nederlagstippade inför lördagskvällens hemmamöte med Real Madrid. Levantes tränare Luis Garcia ser trots det positivt på matchen mot serieledaren.

– Självklart är Real Madrid ett av ligans bästa lag och har många stora stjärnor. Men fotboll är en sport där allt kan hända, sa Garcia på presskonferensen.

Levante ligger för närvarande på nedflyttningsplats i La Liga och det råder inget tvivel om vad som krävs för poäng.

– Vi måste kämpa för varje boll och ha tro på det vi gör, för man vet aldrig vad som kan hända. Ett ledningsmål för oss kan påverka Real väldigt negativt. Jag kommer försöka motivera spelarna inför matchen.

Real Madrid leder serien men har ändå fått utstå en del kritik. Den sprudlande offensiven har uteblivit. Nyförvärvet Sami Khedira påpekar att det tar tid att bygga ett lag.

– Vi är under konstruktion. När man byter tränare och spelstil är det svårt att fortsätta vinna, vi försöker spela bra men det kommer bli svårt att vinna alla matcher, säger mittfältaren Khedira.

Skadelistan är lång i Real. Inför mötet med Levante saknas Kaka, Ezequiel Garay, Raul Albiol, Fernando Gago och Sergio Canales. Dessutom är Pepe avstängd.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar