Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 sep, 2011

Alla spelare borde skyddas lika mycket

Real Madrids assisterande tränare, Aitor Karanka, var rejält upprörd efter matchen mot Dinamo Zagreb igår och tycker att Cristiano Ronaldo fick utstå lite väl hård uppvaktning. 

– Det är oroande när man ser att Marcelo visas ut medan Cristiano Ronaldo behandlas och sys i omklädningsrummet, sa Karanka efter matchen. Alla spelare borde skyddas lika mycket.

Marcelo fick lämna planen när han med en dryg kvart kvar av matchen fick sin andra varning. Utöver domarens insats i matchen så var Karanka nöjd med lagets insats. 

– De som trodde att det skulle bli en enkel match hade fel. Dinamo var väldigt motiverade ikväll. Det är överraskningar på varje arena och det är aldrig enkelt att vinna. Vi tog tre poäng i en svår bortamatch. De har en fantastisk publik som ger dem ett enormt självförtorende.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar